Mobil barát reszponzív weboldal készítés árak

Ügyfélszolgálat H-P: 10 - 18 óráig +36 30 932 7483
info@mobil-weboldal.hu

Egyértelmű, kedvező árak!

Célunk relatív olcsó áron biztos minőséget kínálni, hogy elnyerhessük megrendelőink bizalmát. Ennek érdekében kialakítottunk 3 csomagot, amik előre meghatározott szolgáltatásokat tartalmaznak kedvező áron.


 

Kezdő csomag

Új weboldal készítés és üzemeltetés

Elképzelése alapján elkészítjük egyedi weboldalát az alábbi tudással:

 • Igényes kivitelezésű reszponzív weboldal egyedi arculattal
 • Több weboldal nézet: mobil verzió, érintésre optimalizált tablet kivitel, normál asztali nézet, nagy képernyős formátum
 • Igényes, mozgalmas kivitel - mozgó fejléc, animált weboldal menü, érintés érzékeny működés
 • Nagytudású HD képgaléria, teljes képernyős, film szerű vetítéssel
 • Felhasználóbarát adminisztrációs felület (pl. automatikus átméretezés, helyesírás ellenőrzés, kattintgatós, fogd és húzd rendezés)
 • Szabadon szerkeszthető menüpontok és tartalom

Az elkészült weboldalhoz domain nevet (internet címet), tárhelyet és rendszergazdai felügyeletet biztosítunk 1 évre. Az 1 év lejárta után igényei szerint továbbra is biztosítjuk a gondtalan fenntartást. Garancia jár az üzemeltetés teljes idejére, biztosítjuk a hibamentes működést - ha mégis hiba jelentkezne, ingyen kijavítjuk.

Szolgáltatásunk személyes jellegű, nem csak egy felhasználónevet és jelszót adunk, hanem mindent készre csinálunk, ha kérdése lenne, nálunk nem sablonos telefonos tanácsot kap, hanem megoldjuk problémáját!

A weboldal tartalma (leírások, képek) szabadon feltölthető és később bővíthető, változtatható egy felhasználó barát szerkesztői felületen.

Ár: 95.000 Ft - 1 év fenntartással

Az 1 év lejárta után prémium tárhely 1000 Ft / hó, vagy üzemeltetés rendszergazdai felügyelettel, garanciával havi 3000 Ft


 

Komplett csomag

Új weboldal készítés és teljeskörű karbantartás

Elkészítjük egyedi weboldalát, majd feltöltjük tartalommal és finomhangoljuk - a kezdő csomagon felül az alábbi kiegészítőkkel:

 • Egyedi képek és grafika készítése a fejléchez
 • Tartalom szerkesztése és feltöltése (szövegek, képek, videók, Facebook doboz, stb)
 • Tartalomhoz igazított design és megjelenés kialakítása, finomítása
 • Tartalom optimalizálása kis képernyős mobil verzióra
 • Űrlapok készítése (pl. kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés, stb.)

Az weboldal elkészítése után nem csak a technikai üzemeltetést biztosítjuk, hanem a tartalom kezelését, karbantartását, változtatását is elvégezzük, mintha csak egy saját alkalmazottja lenne erre a célra. Természetesen a szövegezést és képeket, (pl. szolgáltatások, árak, referencia képek, stb.) a megrendelő adja, de a korrektúrát, megszerkesztést és a feltöltést ránk bízhatja.

Ár: 145.000 Ft - tartalom feltöltés 15 oldalig és 1 év teljeskörű fenntartás

Az 1 év lejárta után az üzemeltetés és a teljeskörű karbantartás 5500 Ft / hó


 

Felújító csomag

Meglévő weboldal mobil verzió készítése, vagy reszponzív átalakítása

Felújítjuk meglévő, elavult weboldalát, igényei szerint átalakítjuk, vagy tovább fejlesztjük, elkészítjük a weboldal mobil verzióját, vagy reszponzív megjelenést készítünk.

Az weboldal elkészítése után igényei szerint az üzemeltetést is ellátjuk, mint ahogy a tartalom kezelését, szerkesztését is ránk bízhatja.

Mutassa meg jelenlegi weboldalát és mondja el igényeit, hogy javaslatokkal és árajánlattal segíthessük az előrelépést!

Kérdése van? Írja ide és megválaszoljuk!
Kérdés:
E-mail:

 

 


 

Ajánlott csomag áraink nem a legolcsóbb árak, mert:

 • A weboldal design és a kialakítás is igényei szerint, vagy saját grafikusunk látványterve alapján készül, egyedi grafikával, nem csak fix sablonokat "villogtatunk"!
 • Mi nem ingyenes rendszerekből ollózzuk (gányoljuk) össze weboldalát, hanem ténylegesen magunk programozzuk a rendszert, így garantált minőséget és személyre szabott megoldásokat biztosítunk. Ráadásul a használat is egyszerűbb - mindennapos számítógépes ismeret elég hozzá, aki egy e-mailt el tud küldeni, annak minden menni fog.

 

Ha olcsóbb megoldást keres, válassza olcsó weboldal készítés megoldásunkat a www.olcsoweb.hu címen.

Ha összetettebb, komolyabb megoldásra van szüksége, pl. hírportál, webáruház, online alkalmazás, stb. kérje ajánlatunkat és referenciáinkat, nem fog csalódni!

 

Áraink bruttó árak, rejtett költségek nélkül, ÁFA mentes szolgáltatás!

Weboldal készítés ár mobil verzióval, reszponzív kivitelben